Περιγραφή εικόνας

Το κατάστημα Vape On  ξεκίνησε την λειτουργία του, τον Μάρτιο του 2015 στο κέντρο της Ραφήνας, δίπλα στην κεντρική πλατεία, αποκλειστικά και μόνο ως εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρονικού τσιγάρου.

 

Στο Vape On, σας παρέχουμε το πλήρες φάσμα επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων εναλλακτικού καπνίσματος, όπως ηλεκτρονικών τσιγάρων, υγρών αναπλήρωσης, αναλωσίμων, αξεσουάρ, (σύμφωνα πάντα με την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία).

Συνεργαζόμαστε  με τις μεγαλύτερες Ελληνικές εμπορικές-εισαγωγικές εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου όπως alter eGo, nobacco, κ.ά., με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας, τα πιο νέα & αξιόπιστα προιόντα, που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά, όπως συσκευές, αξεσουάρ & αναλωσίμα απο τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής όπως Aspire, Vaporesso, Innokin, Geek vape, Eleaf κ.ά.,  όπως και με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες υγρών αναπλήρωσης όπως Odin, Halo, Five Pawns, White-Black-Tan-Tobacco 5 by Baker-White, Counter Culture, IVG ,Big Tasty, Vapeflam, Eliquid France, Dinner Lady, Black Legend, alter eGo Premium-Colours-Joker, Nobacco Classic-Regular-Chroma-Numbers-Tabac , κ.ά.

 

Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπ'όψιν μας τις ανάγκες που είχαμε εμείς οι ίδιοι όταν είμαστε απλοί καταναλωτές «ατμιστές», φροντίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που να ξεχωρίζει για τη μοντέρνα, λειτουργική και ξεχωριστή αισθητική του & ο καταναλωτής σε άνετο περιβάλλον, θα μπορέσει να εξερευνήσει τον κόσμο του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

 

Το φιλικό προσωπικό, θα σας λύσει όλες τις απορίες που έχετε σχετικά με το εναλλακτικό κάπνισμα  & θα σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης συσκευής για εσάς. Η μεγάλη ποικιλία των συσκευών & των αξεσουάρ τους (ατμοποιητές, μπαταρίες, θήκες, drip tips, κτλ.) θα καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις σας.


Ακόμα θα έχετε την δυνατότητα , να δοκιμάσετε στο άνετο δοκιμαστήριο που έχουμε δημιουργήσει για αυτό τον σκοπό, πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης (με όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ,σε πάνω από 140 διαφορετικές γεύσεις αξιόπιστων & επώνυμων εταιρειών.

 

Τα προϊόντα εναλλακτικού καπνίσματος, απευθύνονται μόνο σε ενήλικους.

 Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε από κοντά & ελπίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι απο την ποιότητα των προϊόντων μας και από τις τιμές μας. 

 

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση.


 

Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας
Περιγραφή εικόνας